(NwADIM nIKOLAEWI^ sALMANOW (B:s (NBIOGRAFIQ (B/s - (NrUBCOWA(B, (NwALENTINA wASILXEWNA(B,s; (NgURKOW(B, (Nw(B. (Nn(B.,s ((NlENINGRAD (B:s (NmUZYKA(B,s, 1979)
(NkNIGA POSWQ]ENA TWOR^ESTWU SOWETSKOGO KOMPOZITORA(B, (NAWTORA ORATORII (B"(NdWENADCATX(B" ((NPO bLOKU(B), (NMNOGIH SIMFONI^ESKIH(B, (NKAMERNO(B-(NINSTRUMENTALXNYH(B, (NHOROWYH I WOKALXNYH SO^INENIJ(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsALMANOW w(B. (Nn(B.s; )Qæ(NSTORÆQ MUZIKIs)E -- (NkOMPOZITORIs; (NROS)QÆJSXKÆ KOMPOZITORIs)E; (NSIMFON)QÆ^NA MUZIKAs)E; (NTWOR^)QÆSTX KOMPOZITORÆWs)E; (NHOROWA MUZIKAs