(NkONTRASTY(B. (NkONFLIKTY (B:s (NwOSPOMINANIQ(B. (NbESEDY(B. (NkOMMENTARII (B/s - (NmAJER(B, (N|RNST gERMAN(B,s; (NnIKOLAEWA(B, (Ni(B. (Na(B.,s; (NwORO[ILOW(B, (Ns(B. (Ni(B.,s ((NlENINGRAD (B:s (NmUZYKA(B,s, 1984)
(NkNIGA IZWESTNOGO KOMPOZITORA NAPISANA W FORME BESED AWTORA S MUZYKOWEDAMI d(B. (NbRENNEKE I m(B. (NhANZENOM(B, (NSODERVIT RAZMY[LENIQ O PUTQH RAZWITIQ NEMECKOJ MUZYKALXNOJ KULXTURY hh WEKA(B.s
(NuKAZ(B. (NIMEN(B: (NS(B. 210 - 214s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmAJER |(B. (Ng(B.s; (NmUZIKAs -- (NkOMPOZITORIs; (NAWTOB)QÆOGRAFÆQs)E; (NSPOGADIs; )QÆ(NNSTRUMENTALXNA MUZIKAs)E; (NMUZIKOZNAWC)QÆs)E; (NN)QÆMECXKA MUZI^NA KULXTURAs)E; (NN)QÆMECXKÆ KOMPOZITORIs)E; (NFA[IZMs