(NuKRA)QÇNA (B- 2004 :s)E (NPOD)QÆÇ(B, (NDOKUMENTI(B, (NFAKTI (B: (NU (B3 (NTOMAH (B/s)E (Nt(B. 3s - (NlITWIN(B, (NwOLODIMIR mIHAJLOWI^s; (NlITWIN(B, (NwOLODIMIR mIHAJLOWI^s ((NkI)QÇW (B:s)E 3 (NmED)QÆA(B,s)E, 2005)
(NnA OSNOW)QÆ PER[ODVEREL(B, (N]O PUBLÆKU@TXSQ WPER[E(B, (NROZKRIWA@TXSQ GOLOWNÆ WÆHI TA DÆJOWÆ OSOBI U ROZW(B'(NQZANNÆ GOSTROÇ POLÆTI^NOÇ KRIZI W uKRAÇNÆ U LISTOPADÆ(B-(NGRUDNÆ (B2004 (NROKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlITWIN w(B. (Nm(B.s; )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ WISTUPIs)E; (NDOKUMENTIs; (NwERHOWNA rADA uKRA)QÇNIs)E; (NPOL)QÆTI^NA KRIZAs)E; (NUKRA)QÇNSXKIJ PARLAMENTARIZMs)E; (NpOMARAN^EWA REWOL@C)QÆQs)E