(NnOW)QÆTNQ uKRAÇNA (B1991-2001 :s)E (NROZDUMI WIDATNIH SU^ASNIK)QÆW (B/s)E - (NaMOSOW(B, (Nm(B. (Nm(B.s; (NsABODAN(B, (Nw(B. (Nm(B.s (NmITROPOLIT kI)QÇWSXKIJ wOLODIMIRs)E; (NgRA^(B, (Nl(B. )Qæ.s)E; (NgRINXOW(B, (Nw(B. (Nb(B.s; (NgOLOWATIJ (B, (Nm(B. (Nf(B.,s; (N}OK)QÆN(B, (Ng(B. (Nw(B.,s)E; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2001)
(Nu KOLEKTIWN)QÆJ MONOGRAFÆÇ ROZGLQNUTO STRATEGÆÇ NACÆONALXNOGO ROZWITKU Æ [LQHI ROZBUDOWI SAMOSTÆJNOÇ SOBORNOÇ uKRAÇNSXKOÇ DERVAWI U SU^ASNOMU SWÆTÆ(B, (N]O POTREBUÃ DUHOWNOGO ONOWLENNQ(B, (NNAGROMADVENNQ ÆNTELEKTUALXNOGO POTENCÆALU(B, (NOSMISLENNQ UKRAÇNSXKIM NARODOM SWOÃÇ ÆSTORI^NOÇ MÆSÆÇ U TRETXOMU TISQ^OLÆTTÆ(B.s)E
(NaMOSOW n(B. (NrAZMY[LENIQ OB OB]ESTWE(B, (NBUDU]EM I OB uKRAINE (B7-24; (NsABODAN w(B. (Nm(B. ((NmITROPOLIT kIEWSKIJ wLADIMIR(B) (NbOGOSLOWSKIE MYSLI O HRISTIANSKOJ VIZNI (B25-32; (NgRA^ l(B. (NkRYM (B- (NOSOBENNYJ REGION uKRAINY(B. (NtAK RASPORQDILASX ISTORIQ (B33-46; (NkRAW^UK l(B. (NwIPALA MEN)QÆ TAKA DOLQ (B- (NSTATI PER[IM PREZIDENTOM DERVAWI uKRAÇNA(B..." 67-80; (NmOROZ o(B. (NpOLÆTI^NA ANATOMÆQ uKRAÇNI (B81-94; (NoLÆJNIK b(B. (NhTO NAMI PRAWITX(B? 95-108; (NuDOWENKO g(B. (NnA ZLAMÆ TISQ^OLÆTX POSTALA uKRAÇNA WOWÆKI WÆKÆW (B109-136; (N`HNOWSXKIJ æ(B. (NuKRAÇNA(B: (NSPADOK(B, (NSTAN Æ PERSPEKTIWI (B137-158;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E -- (NdERVAWOTWORENNQs; (NP)QÆDSUMKI DESQTILÆTTQ NEZALEVNOSTÆs)E