(NmUZEJ ISTORII GORODA kIEWA (B:s (NFOTOPUTEWODITELX (B/s - (NdOBRYJWE^ER(B, (NlARISA nIKOLAEWNAs; (NzBANACKIJ(B, (NaNATOLIJ gRIGORXEWI^s; (NkANDYBA(B, (NmARIQ wIKTOROWNAs; (NpEKARSKAQ(B, (Nl@DMILA wQ^ESLAWOWNAs; (NfEDOROWA(B, (NlARISA dANILOWNA(B,s ((NkIEW (B:s (NmISTECTWO(B,s, 1988)
(NfOTOPUTEWODITELX ZNAKOMIT ^ITATELEJ S \KSPOZICIEJ MUZEQ(B, (NRASSKAZYWA@]EGO OB ISTORII GORODA kIEWA (B- (NOT POSELENIJ NA EGO TERRITORII \POHI PALEOLITA DO NA[IH DNEJ(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- )Qæ(NSTORÆQ kIÃWAs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ MUZEÇs)E; )QÆ(NSTORÆQ kIÃWAs)E