(NpETRO {ELEST(B: "(NsPRAWVN)QÆJ SUD ÆSTORÆÇ ]E POPEREDU(B": (NsPOGADI(B. (N}ODENNIKI(B. (NdOKUMENTI(B. (NmATERÆALI (B=s)E Petro Shelest: "The True Judgment of History Still Amaits Us". Memoirs. Diaries. Documents. Materials - (NbARAN(B, (NwOLODIMIR k)QÆNDRATOWI^s)E; (NmANDEBURA(B, (NoLESQ sWQTOSLAW)QÆWNAs)E; (N`DINKOWA(B, (NgALINA aNDR)QÆÇWNAs)E; (N{APOWAL(B, (N`R)QÆJ æWANOWI^s)E (NDOKTOR )QÆSTOR(B. (NNAUK(B, (NPROF(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT POLÆTI^NIH Æ ETNONACÆONALXNIH DOSLÆDVENX ÆMENÆ æ(B. (Nf(B. (NkURASAs)E; (NcENTR )QÆSTORI^NOÇ POLÆTOLOGÆÇs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NgENEZA(B,s, 2003)
(NkNIGA M)QÆSTITX UNÆKALXNÆ ]ODENNIKOWÆ ZAPISI Æ SPOGADI ODNOGO Z NAJCÆKAWÆ[IH UKRAÇNSXKIH POLÆTIKÆW hh STOLÆTTQ p(B. (N{ELESTA(B, (NA TAKOV DOKUMENTI Æ MATERÆALI PRO JOGO VITTÃWIJ [LQH Æ DÆQLXNÆSTX(B.s)E
)Qæ(NMENNIJ POKAV(B.: (NS(B. 786-801s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N{ELEST p(B. (N`(B.s; (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NsPOGADIs -- (N}ODENNIKIs -- (NdOKUMENTIs; (NuKRA)QÇNSXKÆ POLÆTIKIs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E -- 20 (NST(B.s