(NaLGOFUNKC)QÆÇ (B/s)E (N~(B. 1,s (NnOWOW)QÆDKRITÆ ALGEBRAÇ^NÆ Æ TRIGONOMETRI^NÆ FUNKCÆÇ (B/s)E - (NaLMAZ)QÆN(B, æ(NGOR pANTELEJMONOWI^(B,s)E; (NaLMAZ)QÆN(B, æ(NGORs)E; (NaLMAZ)QÆN(B, æ(NGOR pANTELEJMONOWI^s)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2006)
(NaWTOR ROZGADAW BUDOWU WSESW)QÆTU(B: (NWÆDKRIW ZAKONI WZAÃMODÆÇ ENERGÆÇ MÆV JOGO TÆLAMI Æ WÆDRINUW TRANSCENDENTNÆ DOMISLI NAUKI(B, (N]O ZAWAVALI ÆSTINÆ PROZRÆTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NaLGEBRAs