(Nw BITWE ZA kIEW (B:s (NWOSPOMINANIQ(B, (NO^ERKI (B/s - (NgRIGOROWI^(B, (Nd(B. (Nf(B.,s; (NkOROLEW(B, (Nw(B. (Ns(B.,s ((NkIEW (B:s (NmOLODX(B,s, 1983)
(Nw SBORNIKE POME]ENY O^ERKI I WOSPOMINANIQ U^ASTNIKOW WELIKOJ BITWY ZA dNEPR I OSWOBOVDENIE kIEWA OT NEMECKO(B-(NFA[ISTSKIH ZAHWAT^IKOW OSENX@ (B1943 (NGODA(B.s
(NbIBLIOGR(B. (NW PODSTRO^NOM PRIME^(B. - (NpRIL(B.: (NS(B. 315-317s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- )Qæ(NSTORÆQ kIÃWAs)E; (NBITWA ZA dN)QÆPROs)E; (NOSWOBOVDENIE kIEWAs