(NaKTUALXN)QÆ PROBLEMI ÆSTORÆÇ(B, (NTEORÆÇ TA PRAKTIKI HUDOVNXOÇ KULXTURI (B:s)E (NZB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX(B.s)E (NwIP(B. 32 /s - (NnAC)QÆONALXNA aKADEMÆQ KERÆWNIH KADRÆW KULXTURI Æ MISTECTWs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nm)QÆLENÆUM(B,s)E, 2014)
(NzAPROPONOWANIJ UWAZ)QÆ ^ITA^ÆW ZBÆRNIK NAUKOWIH PRACX Ã (BXXXIII (NWIPUSKOM ÆZ ZAPO^ATKOWANOÇ NAUKOWO@ SPÆLXNOTO@ SERÆÇ NAUKOWIH WIDANX(B. (NsTATTÆ ZBÆRNIKA PROPONU@TX RÆZNOMANÆTNÆSTX POGLQDÆW ]ODO ROZW(B'(NQZANNQ PROBLEM U SU^ASNÆJ HUDOVNÆJ KULXTURÆ(B.s)E
(NdLQ WIKLADA^)QÆW Æ STUDENTÆW GUMANÆTARNIH WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NUSÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ ROZWITKOM HUDOVNXOÇ KULXTURI uKRAÇNI(B.s)E
(NsUP)QÆDRQDNÆSTX QK PRÆORITETNIJ PRINCIP ORGANÆZACÆÇ KWADRATNIH ZA FORMO@ LAND[AFTNIH KOMPOZICÆJ (B395-400; (NrOMANENKO a(B. (Nr(B. (NmUZI^NÆ OB(B'Ã(NDNANNQ pETERBURGA U TWOR^OMU VITTÆ w(B. (Nw(B. (NpUHALXSXKOGO (B401-407; (NfÆLÆNA a(B. (Np(B. (NuKRAÇNSXKA DÆASPORA(B: (NDO PROBLEMI WIW^ENNQ UKRAÇNSXKOÇ MOWI TA WIHOWANNQ (B408-414; (NaFONÆNA o(B. (Ns(B. (NaKTUALXNÆ PITANNQ Z METODIKI WIKLADANNQ FAHOWIH DISCIPLÆN DLQ SLUHA^ÆW ÆNSTITUTU PÆSLQDIPLOMNOÇ OSWÆTI nakkkÆm (B415-422; (NbEZRU^KO o(B. (Nw(B. (Nm(B. (Np(B. (NmA]ENKO(B: (NREVISER(B, (NSCENARIST(B, (NPROD@SER(B, (NKÆNOPEDAGOG (B423-430; (N~ERKA[INA o(B. (Nw(B. (NmUZI^NA OSWÆTA QK WAVLIWIJ ^INNIK PROFESÆONALÆZACÆÇ KULXTURI pOLÆLXSXKOGO REGÆONU PER[OÇ POLOWINI (BXX (NSTOLÆTTQ(B. (NwÆNNICXKA dERVAWNA KONSERWATORÆQ (B431-439; (NpETROWA æ(B. (Nw(B. (NdOZWÆLLQ W UMOWAH MASOWOÇ KULXTURI(B: (NDOSWÆD NAUKOWOÇ REFLEKSÆÇ (B(20-50-(NTÆ ROKI (BXX (NSTOLÆTTQ(B) 202-209;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ KULXTURAs; (NKULXTUROLOG)QÆQs)E; (NDOZW)QÆLLQs)E; (NESTETIKAs; (NMISTECTWOs; (NETIKAs; (NMORALXs; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NRUKOPISNA SPAD]INAs; (NMUZIKAs; (NUKRA)QÇNSXKA WLADAs)E