(NrOZDUMI PRO W)QÆJNU Z MOSKOWITAMI (B=s)E De Bello Moscovitico - (NnEMIRI^(B, (N`R)QÆJ(B,s)E; (NlITWINOWA(B, (Nw(B. (Nd(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEMPER)QÆODIKA(B,s)E, 2014)
(NwIDAWNI^IJ D)QÆM (S0(NaKADEMPERÆODIKA(S1 (Nnan uKRAÇNI PREDSTAWLQÃ NAUKOWO(B-(NPOPULQRNU AWTORSXKU SERÆ@ w(B. (Nd(B. (NlITWINOWA (BLINGUA LATINA AETERNA ((NlATINSXKA MOWA (B- (NWÆ^NA(B). (NdO SERÆÇ UWÆJ[LI PEREKLADI LATINOMOWNIH TWORÆW WÆT^IZNQNIH AWTORÆW h(BV-(Nhæh ST(B. Æ (NTEMATI^NO PÆDÆBRANÆ LATINSXKÆ WISLOWI(B, (NVARTI J CÆKAWINKI W ORIGÆNALÆ TA PEREKLADAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlATINSXKA L)QÆTERATURAs)E -- )Qæ(NSTORI^NÆ TWORIs)E; )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E; (NdVERELOZNAWSTWOs