(NuKRA)QÇNSXKÆ NARODNÆ PÆSNÆ W ZAPISAH zORÆANA dOLENGI(B-(NhODAKOWSXKOGO (B:s)E (NZ gALI^INI(B, (NwOLIN)QÆ(B, (NpODÆLLQ(B, (NpRIDNÆPRQN]INI Æ pOLÆSSQ (B: (NDO (BVII (NMÆVNAR(B. (NZ(B'Ç(NZDU SLAWÆSTÆW (B: [(NPÆSENNIK (B/s)E - (NdEJ(B, (NoLEKS)QÆJ æWANOWI^(B,s)E; (NmALA[(B, (Nl(B. (Na(B.,s; (NdEJ(B, (No(B. )Qæ.,s)E; (NdOZORECX(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (NaKADEM)QÆQ NAUK UKRAÇNSXKOÇ rsrs)E; )Qæ(NNSTITUT MISTECTWOZNAWSTWA(B, (NFOLXKLORISTIKI TA ETNOLOGÆÇ ÆMENÆ m(B. (Nt(B. (NrILXSXKOGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUK(B. (NDUMKA(B,s, 1974)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENA DOBÆRKA UKRAÇNSXKIH NARODNIH PÆSENX Z gALI^INI(B, (NwOLINÆ(B, (NpODÆLLQ(B, (NpRIDNÆPRQN]INI Æ pOLÆSSQ(B, (NZÆBRANIH POLXSXKIM(B, (NBÆLORUSXKIM Æ UKRAÇNSXKIM ARHEOLOGOM(B, (NETNOGRAFOM Æ FOLXKLORISTOM aDAMOM zORÆANOM ~ARNECXKIM (B((NzORÆAN qKOWI^ dOLENGA(B-(NhODAKOWSXKIJ(B).s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PÆDRQDKOWÆJ PRIM(B. - (NbÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 697-778s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdOLENGA(B-(NhODAKOWSXKIJ z(B. (Nq(B.s; (NeTNOGRAF)QÆQs)E -- (NnARODN)QÆ PÆSNÆ UKRAÇNSXKÆs)E; (Np)QÆSENNIJ FOLXKLORs)E -- (NdOSL)QÆDVENNQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 19 (NST(B.s; (NUKRA)QÇNSXKÆ NARODNÆ PÆSNÆs)E; (NP)QÆSENNIJ FOLXKLORs)E; (NDOSL)QÆDVENNQ PÆSENNOGO FOLXKLORUs)E; (NZAPISUWANNQ UKRA)QÇNSXKOÇ PÆSENNOSTÆs)E; (NPISXMENNIKI(B-(NFOLXKLORISTIs; (NKALENDARNO(B-(NOBRQDOW)QÆ PÆSNÆs)E; (NRODINNO(B-(NOBRQDOW)QÆ PÆSNÆs)E; (NRODINNO(B-(NPOBUTOW)QÆ PÆSNÆs)E; (NBALADN)QÆ PÆSNÆs)E; (NBALADIs; (NVART)QÆWLIWÆ PÆSNÆs)E; (NSATIRI^N)QÆ PÆSNÆs)E; (NTANC@WALXN)QÆ PÆSNÆs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPOBUTOWÆ PÆSNÆs)E; )QÆ(NSTORI^NÆ PÆSNÆs)E