(Nc)QÆNNOSTÆ ÆNKL@ZIWNOÇ OSWÆTI (B/s)E - (NaWDUSENKO(B, (Nl(B.,s (2018)
(NaWTOR STATT)QÆ ROZPOWÆDAÃ PRO WLASNIJ DOSWÆD ROBOTI W KLASAH(B, (NDE Ã U^NÆ Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI PROBLEMAMI(B. (NaWTOR NAGOLO[UÃ NA TOMU(B, (N]O META ÆNKL@ZIWNOGO NAW^ANNQ(B- (NNE TÆLXKI DÆTEJ Z OSOBLIWIMI POTREBAMI NAW^ITI VITI W SOCÆUMÆ(B, (NA J ZDOROWIH DÆTEJ ROZUMÆTI(B, (NSPÆW^UWATI J DOPOMOGATI TIM(B, (NHTO MAÃ WADI(B. (NsUSPÆLXSTWO MUSITX PRIJNQTI ÇH QK RÆWNIH(B, (NZROZUMÆTI(B, (N]O ÆNKL@ZIWNA OSWÆTA POTRÆBNA(B, (NA ZA ÆNTEGRACÆJNIMI KLASAMI MAJBUTNÃ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 2 (NNAZWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E -- )Qæ(NNTEGRACÆQ U^NÆWs)E -- (NzAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; )QÆ(NNTEGRACÆQ U^NÆWs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NIJ NASTRÆJs)E; )QÆ(NNTEGRACÆJNÆ KLASIs)E; (NZAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E