(NwPROWADVENNQ GENDERNIH P)QÆDHODÆW U DÆQLXNÆSTX ORGANÆW WIKONAW^OÇ WLADI (B:s)E (NPRAKTI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ DERVAWNIH SLUVBOWCÆWs)E (: (Nk(B. )Qæ. (Ns(B.s)E (Nb(B.(NM(B.,s, 2004)
(NpROPONOWANIJ POS)QÆBNIK PÆDGOTOWLENIJ FAHÆWCQMI Z ÀENDERNIH PITANX Æ SPRQMOWANIJ NA TE(B, (N]OB DOPOMOGTI DERVAWNIM SLUVBOWCQM U WIROBLENNÆ PROPOZICÆJ ]ODO FORMUWANNQ ÀENDERNOÇ POLÆTIKI U WÆDPOWÆDNÆJ SFERÆ(B. (Nu POSÆBNIKU UZAGALXNENO MATERÆALI PRAKTI^NOGO POSÆBNIKA (B"(NwPROWADVENNQ ÀENDERNIH PÆDHODÆW(B" ((NAWTOR aSTRÆDA nÆÃMANÆS(B), (NKNIGI (B"(NmÆVNARODNIJ DOSWÆD ÀENDERNIH PERETWORENX(B. (NzAKONI ZARUBÆVNIH KRAÇN Z ÀEN DERNOÇ RÆWNOSTÆ(B" ((NAWTOR mELXNIK t(B.(Nm(B.), à(NENDERNOÇ STRATEGÆÇ rOSÆJSXKOÇ fEDERACÆÇ(B, (NNEZALEVNOGO ANALÆTI^NOGO DOSLÆDVENNQ (B"(NwNEDRENIE ÀENDERNYH PODHODOW W POLITIKU MINISTERSTW(B: (NKYRGYZSKIJ OPYT (B((NNA PRIMERE mINISTERSTWA TRUDA I SOCIALXNOJ ZA]ITY kYRGYZSKOJ rESPUBLIKI(B)" ((NbÆ[KEK (B2004 (NR(B), Æ(NN[Æ MATERÆALI Z ÀENDERNIH PITANX TA FORMUWANNQ ÀENDERNOÇ POLÆTIKI(B. (NmÆNÆSTERSTWO @STICÆÇ uKRAÇNI REKOMENDUÃ POSÆBNIK DLQ WIKORISTANNQ PÆD ^AS NORMOTWOR^OÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NWIROBLENNQ PROPOZICÆJ TA REKOMENDACÆJ ]ODO FORMUWANNQ POLÆTIKI W RÆZNIH SFERAH(B, (NPÆDGOTOWKI ANA LÆTI^NIH TA ÆN[IH DOPOWÆDEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qà(NENDERNA POLÆTIKAs)E -- (NdERVAWNE UPRAWL)QÆNNQs)E; (NPO^UTTQ )QÀENDERUs)E; )QÀ(NENDERNA POLÆTIKAs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender; (NB)QÆBLÆOTEKA Z PITANX ÀENDERNOÇ RÆWNOSTÆs)E