(NaNGL)QÆJSXKA MOWA(B. (NpO^ATKOWA [KOLAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NrEDAKC)QÆQ GAZET GUMANÆTARNOGO CIKLU(B,s)E, 2012)
(NzB)QÆRNIK MÆSTITX ÆGRI TA METODI^NÆ ZNAHÆDKI(B, (NCÆKAWÆ UROKI TA POZAKLASNÆ ZAHODI(B, (NSPRQMOWANÆ NA TE(B, (N]OB ZACÆKAWITI NAJMOLOD[IH U^NÆW U WIW^ENNÆ ANGLÆJSXKOÇ MOWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs; (NMETODOLOG)QÆQs)E