(NpERELOM(B: (NOPYT PRO^TENIQ NESEKRETNYH DOKUMENTOW (B/s - (NlACIS(B, (NoTTO rUDOLXFOWI^(B,s ((NmOSKWA (B:s (NiZDATELXSTWO POLITI^ESKOJ LITERATURY(B,s, 1990)
(NiZWESTNYJ SOWETSKIJ PUBLICIST I \KONOMIST o(B. (NlACIS ANALIZIRUET PRI^INY STANOWLENIQ I UKREPLENIQ KULXTA LI^NOSTI sTALINA(B, (NDEFORMACI@ SOCIALIZMA(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsTAL)QÆN j(B. (Nw(B.s)E; (NbUHAR)QÆN n(B. æ.s)E; (NkAMENEW l(B. (Nb(B.s; )Qæ(NSTORÆQs)E; (NDERVAWN)QÆ DÆQ^Æs)E; )QÆ(NSTORÆQ kprss)E; (NPEREBUDOWAs