)Qæ(NNTERNACÆONALÆZACÆQ UKRAÇNSXKIH UNÆWERSITETÆW U ROZRÆZÆ ANGLÆJSXKOÇ MOWI (B/s)E - (NbOLAJTO(B, (NrOD(B,s; (NwEST(B, (Nr)QÆ^ARDs)E; (NbRITANSXKA rADA W uKRA)QÇNÆs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NbRITANSXKA rADA W uKRA)QÇNÆ(B,s)E, 2017)
(Nw CXOMU ZW)QÆTÆ PREDSTAWLENO REZULXTATI OB(B'Ã(NMNOGO TA ÆNTENSIWNOGO DOPROEKTNOGO DOSLÆDVENNQ(B, (NPROWEDENOGO WÆD ÆMENÆ bRITANSXKOÇ rADI TA mÆNÆSTERSTWA OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI W (B2014-16 (NROKAH(B, (N]ODO ROLÆ TA STATUSU ANGLÆJSXKOÇ MOWI W P(B'(NQTNADCQTXOH WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADAH uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI])QÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; universities; english language