(NoZNAJOML@)QÃMO PEDAGOGÆW Z NORMATIWNIMI DOKUMENTAMI(B: (N^EK(B-(NLÆSTs)E (2017)
(NpAM(B'(NQTKA DLQ WIHOWATELQ(B-(NMETODISTA(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NMETODI^NA ROBOTAs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NDO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NMETODI^NA ROBOTAs; (NPEDAGOGIs; (NWIHOWATEL)QÆs)E; (NNORMATIWN)QÆ DOKUMENTIs)E; (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOW)QÆ DOKUMENTIs)E; )QÆ(NNSTRUKTIWNO(B-(NMETODI^NÆ DOKUMENTIs)E; (NPAM(B'(NQTKIs