(NsOC)QÆOLOGÆQ OSOBISTOSTÆ(B: (NSISTEMNIJ PÆDHÆD (B:s)E (NSOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIJ ANALÆZ (B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK (B/s)E - (NcIBA(B, (Nw)QÆTALÆJ tROHIMOWI^(B,s)E; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2000)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO TEORETI^NÆ OSNOWI SOCÆOLOGÆÇ OSOBISTOSTÆ TA OSOBLIWOSTÆ ÇÇ SOCÆALÆZACÆÇ(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 145-147s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NANTIENTROP)QÆJNIJ PROCESs)E; (NSOC)QÆALXNIJ SUB(B'Ã(NKTs)E; (NSISTEMNIJ ANAL)QÆZ OSOBISTOSTÆs)E; (NPOTREBAs; (NSOC)QÆALXNA NASTANOWAs)E; (NOSOBIST)QÆSTX U DINAMÆCÆs)E; (NSW)QÆDOMÆSTX OSOBISTOSTÆs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E