(NwPROWADVENNQ ZDOROW(B'(NQZBEREVUWALXNIH TEHNOLOG)QÆJ NA UROKAH UKRAÇNSXKOÇ MOWI TA LÆTERATURNOGO ^ITANNQ DLQ (B1-4 (NKLASÆW (B/s)E - (NpAS)QÆ^NIK(B, (Nm(B.,s)E (2017)
(NpODANO DIKTANTI(B, (NTWORI DLQ SPISUWANNQ(B, (NPRISL)QÆW(B'(NQ TA WÆR[Æ Z QKIH [KOLQRÆ DÆZNA@TXSQ(B, (N]O TREBA ZNATI J ROBITI(B, (N]OB WIROSTI ZDOROWIMI Æ SILXNIMI(B, (NOTRIMU@TX PORADI(B, (NQK PRAWILXNO ORGANÆZUWATI SWO@ PRAC@ Æ WÆDPO^INOK(B, (NZAGARTUWATI SWÆJ ORGANÆZM(B, (NUNIKNUTI [KÆDLIWIH ZWI^OK(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 6 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzDOROW(B'(NQZBEREVUWALXN)QÆ TEHNOLOGÆÇs)E -- (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NUKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NZDOROW(B'(NQZBEREVUWALXN)QÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E; (NZM)QÆCNENNQ ZDOROW(B'(NQs)E; (NW)QÆR[Æs)E; (NDIKTANTIs; (NTWORI DLQ SPISUWANNQs; (NPRISL)QÆW(B'(NQs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs