(NfORMUWANNQ W U^N)QÆW NAWI^OK STRUKTURNO(B-(NSMISLOWOGO ANALÆZU HUDOVNXOGO TEKSTU NA PRIKLADÆ TWORÆW æ(B. (NaNDRUSQKA (B/s)E - (NlAGOLA(B, )Qæ.,s)E; (NsWIR)QÆPA(B, (Nl(B.s)E (2017)
(Nu STATT)QÆ ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO STRUKTURNIJ TA SMISLOWIJ ANALÆZ HUDOVNXOGO TEKSTU(B, (NZOKREMA TWORÆW UKRAÇNSXKOGO PISXMENNIKA (B- æ(NWANA aNDRUSQKA NA UROKAH LÆTERATURNOGO ^ITANNQ W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B. (NsTRUKTURNO(B-(NSMISLOWIJ ANALÆZ PROWODITXSQ PÆSLQ CÆLÆSNOGO EMOCÆJNOGO SPRIJMANNQ TEKSTU(B, (NPOGLIBL@Ã USWÆDOMLENNQ PRO^ITANOGO(B, (NSPRIQÃ ROZWITKU LÆTERATUROZNAW^OGO MISLENNQ U^NÆW(B. (NoSNOWNE ZAWDANNQ SMISLOWOGO Æ STRUKTURNOGO ANALÆZU HUDOVNXOGO TEKSTU (B- (NCE SPRIJMANNQ HUDOVNXOGO OBRAZU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 6 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNDRUSQK )Qæ(B. (Nm(B.s)E; (Nl)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E -- (NANAL)QÆZ HUDOVNXOGO TWORUs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NL)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E; (NMETODIKA WIKLADANNQs; (NANAL)QÆZ HUDOVNXOGO TWORUs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ PISXMENNIKIs)E; (NTWOR^)QÆSTX PISXMENNIKAs)E; (NEMOC)QÆJNE SPRIJNQTTQ TEKSTUs)E; (NHUDOVN)QÆ OBRAZIs)E; (NDITQ^)QÆ TWORIs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs