(NdOLU^A)QÃMO DÆTEJ DO DEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNOGO MISTECTWA PÆD ^AS ZANQTX (B/s)E - (NtARE]ENKO(B, )Qæ.,s)E (2017)
(Nu STATT)QÆ PREZENTOWANO DOSWÆD ROBOTI PEDAGOGÆW DO[KÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW MÆSTA sLAWUTI^A kIÇWSXKOÇ OBLASTÆ ]ODO ORGANÆZACÆÇ ZANQTX Z DEKORATIWNOGO MAL@WANNQ(B.s)E
(NzM)QÆST(B: (NoRGANÆZACÆQ ZANQTX (B; (NoBLA[TUWANNQ ROBO^OGO MÆSCQ (B; (NtWOR^IJ PROCES (B; (NdODATOK (B: (NkOLXORI TA WÆZERUNKI(B, (NHARAKTERNÆ DLQ RÆZNIH WIDÆW DEKORATIWNOGO ROZPISU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODIKA NAW^ANNQ W DO[K)QÆLXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADAHs)E -- (NOBRAZOTWOR^E MISTECTWOs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NMETODIKA NAW^ANNQs; (NDO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NOBRAZOTWOR^OE MISTECTWOs; (NDEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNE MISTECTWOs; (NORGAN)QÆZACÆQ ZANQTXs)E; (NDEKORATIWNE MAL@WANNQs; (NROBO^E M)QÆSCEs)E; (NOBLA[TUWANNQs; (NTWOR^IJ PROCESs; (NKOLXORIs; (NDEKORATIWNIJ ROZPISs