(NpOR)QÆWNQLXNA PEDAGOGÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsBRU)QÃWA(B, (NaLÆNA aNATOLÆÇWNA(B,s)E ((NsUMI (B:s (NuN)QÆWERSITETSXKA KNIGA(B,s)E, 1999)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZKRITÆ PITANNQ ÆSTORI^NOGO ROZWITKU PORÆWNQLXNOÇ PEDAGOGÆKI QK NAUKI(B, (NPROBLEMI DETERMÆNOWANOSTÆ OSWÆTNÆH PROCESÆW EKONOMÆ^NIMI(B, (NPOLÆTI^NIMI TA SOCÆALXNIMI ^INNIKAMIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOR)QÆWNQLXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NZARUB)QÆVNIJ DOSWÆDs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NREFORMAs; (NOSW)QÆTA DOROSLIHs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E