(NnAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK ÆZ ZAPROWADVENNQ KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ FORMI NAW^ANNQ PEDAGOGÆ^NIH PRACÆWNIKÆW U SISTEMU PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B.s)E (NkNIGA (B2 /s ((NkI)QÇW(B,s)E, 2010)
(Nu POS)QÆBNIKU OBGRUNTOWANO NEOBHÆDNÆSTX KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI NAW^ANNQ U PÆDWI]ENNQ KWALÆFÆKACÆÇ PEDAGOGÆ^NIH PRACÆWNIKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Np)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E; (NP)QÆSLQDIPLOMNA PEDAGOGÆ^NA OSWÆTAs)E; (NKREDITNO(B-(NMODULXNA SISTEMA NAW^ANNQs; (NPEDAGOG)QÆ^NÆ PRACÆWNIKIs)E; (NPEDAGOGIs; (NP)QÆDWI]ENNQ KWALÆFÆKACÆÇs)E; (NZAKONODAW^E ZABEZPE^ENNQs; (NZM)QÆSTs)E; (NFORMIs; (NMETODIs; (NMODEL)QÆs)E; (NKOMPETENTN)QÆSNIJ PÆDHÆDs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA OSWÆTAs)E