(NsOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆ (B:s)E (NL@DINA )QÆ SWÆT(B. 11 (NKLAS (B/s)E - (Nk)QÆSLOWA(B, (Nw(B. (Na(B.,s)E (2017)
(NmETODI^NA ROZROBKA UROKU NAPRAWLENA NAW^ITI U^N)QÆW ROZUMÆTI J TLUMA^ITI PONQTTQ (B"(NSOCÆALÆZACÆQ(B", "(NEKONOMÆ^NA SOCÆALÆZACÆQ(B", "(NPÆDPRIÃMNICTWO(B"; (NZASTOSOWUWATI ZNANNQ Z RÆZNIH NAW^ALXNIH PREDMETÆW Æ WLASNOGO VITTÃWOGO DOSWÆDU DLQ ROZW(B'(NQZANNQ NAW^ALXNIH PRAKTI^NIH ZAWDANX(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 5 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwIKLADANNQ KURSU (B"(Nl@DINA )QÆ SWÆT(B" (NU [KOLÆs)E -- (NUROKI ZA TEMAMIs; (NSOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NEKONOM)QÆ^NA SOCÆALÆZACÆQs)E; (NP)QÆDPRIÃMNICTWOs)E; (NL@DINA )QÆ SWÆT(B, (NNAW^ALXNA DISCIPLÆNAs)E