(NdOSW)QÆD ROBOTI Z SOCÆALXNOÇ ADAPTACÆÇ TA ROZWITKU DÆTEJ(B-(NAUTISTÆW U ZAGALXNOOSWÆTNÆJ [KOLÆ (B/s)E - (N{UL)QÆMENKO(B, (Nl(B.,s)E (2017)
(Nu STATT)QÆ ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO ROBOTU W^ITELQ Z DÆTXMI(B-(NAUTISTAMI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 4 (NNAZWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nd)QÆTI Z AUTIZMOMs)E -- (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E -- (NDOSW)QÆD ROBOTIs)E; (ND)QÆTI Z AUTIZMOMs)E; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E; (NROZWITOK D)QÆTEJ(B-(NAUTISTÆWs)E; (NADAPTAC)QÆQs)E; (NZAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E