(NkODEKS ^EST)QÆ BATXKÆW(B. (NkODEKS ^ESTÆ U^NÆW(B. (NkODEKS ^ESTÆ W^ITELQ (B/s)E - (NkRASOTK)QÆNA(B, (Nn(B.,s)E (2017)
(Nu STATT)QÆ ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO WZAÃMODÆ@ BATXKÆW Z DÆTXMI(B, (NA TAKOV Z W^ITELQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Ns)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E -- (NBATXKI )QÆ DÆTIs)E -- (NSP)QÆWPRACQs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NS)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E; (NBATXKIs; (ND)QÆTIs)E; (NW^ITEL)QÆs)E; (NPORADI BATXKAMs; (NPORADI U^NQMs; (NPO^ATKOWA [KOLAs