(NhL)QÆB (B- (NCE BAGATSTWO NA[OÇ KRAÇNI (B/s)E - (Nw)QÆLXK(B, (Ng(B.,s)E (2017)
(Nu STATT)QÆ PREDSTAWLENO ROZROBKU ÆNTEGROWANOGO ZANQTTQ Z NAW^ANNQ GRAMOTI(B, (NMATEMATIKI(B, (NPRIRODOZNAWSTWA NA TEMU(B: "(NhLÆB (B- (NCE BAGATSTWO NA[OÇ KRAÇNI(B" (NDLQ U^NÆW (B1 (NKLASU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 12 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNTEGROWANE NAW^ANNQs)E -- )QÆ(NNTEGROWANÆ UROKIs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; )QÆ(NNTEGROWANE NAW^ANNQs)E; )QÆ(NNTEGROWANÆ UROKIs)E; (NNAW^ANNQ GRAMOTIs; (NMATEMATIKAs; (NPRIRODOZNAWSTWOs; (NPO^ATKOWA [KOLAs; 1 (NKLASs