(NsP)QÆWPRACQ Z BATXKAMI NAD FORMUWANNQM EMOCÆJNOGO ÆNTELEKTU U^NÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI W MEVAH PROEKTU (B"æ(NNTELEKT uKRAÇNI(B" /s)E - (NdANILENKO(B, (Ng(B.,s; (N}ERBAKOWA(B, (No(B.s (2017)
(NnAUKOWO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NIJ PROEKT (B"æ(NNTELEKT uKRAÇNI(B" (NREALÆZUÃ OSNOWNÆ PRINCIPI pEDAGOGÆKI PARTNERSTWA(B, (NTOMU WAVLIWO@ SKLADOWO@ Ã PLÆDNA SPÆWPRACQ Z BATXKAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsP)QÆWPRACQ Z BATXKAMIs)E -- (NEMOC)QÆJNIJ ÆNTELEKTs)E -- (NPROEKT (B")Qæ(NNTELEKT uKRAÇNI(B"s)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NS)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E; (NSP)QÆWPRACQ Z BATXKAMIs)E; (NROBOTA Z BATXKAMIs; (NZDOROW(B'(NQZBEREVUWALXNA POWED)QÆNKAs)E; (NZDOROWIJ SPOS)QÆB VITTQs)E; )Qæ(NNTELEKT uKRAÇNI(B, (NPROEKTs)E; (NPEDAGOG)QÆKA PARTNERSTWAs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs