(NbOLONSXKIJ PROCES(B: (NPERSPEKTIWI )QÆ ROZWITOK U KONTEKSTÆ ÆNTEGRACÆÇ uKRAÇNI W ãWROPEJSXKIJ PROSTÆR WI]OÇ OSWÆTI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NbEBIK(B, (Nw(B.(Nm(B.,s; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2006)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WISWÆTL@ÃTXSQ FÆLOSOFÆQ Æ TENDENCÆÇ STWORENNQ ÃDINOGO OSWÆTNXOGO PROSTORU W KONTEKSTÆ bOLONSXKOGO PROCESU(B, (NJOGO SUTNÆSTX Æ PEREWAGI(B, (NOSOBLIWOSTÆ WPROWADVENNQ KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI NAW^ALXNOGO PROCESU(B, (NA TAKOV MODELÆ JOGO ORGANÆZACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NbOLONSKIJ PROCESSs; (NGLOBAL)QÆZACÆQs)E; )QÃ(NWROÆNTEGRACÆQs)E; (NSISTEMI NAW^ANNQs