(Nf)QÆZI^NE WIHOWANNQ Æ SPORT U [KÆLXNÆJ OSWÆTÆ ÃWROPEJSXKIH KRAÇN (B/s)E - (NqZLOWECXKA(B, (NoKSANA(B,s (2017)
(NaWTOR STATT)QÆ WIW^AÃ Æ ANALÆZUÃ OSOBLIWOSTÆ ORGANÆZACÆÇ FÆZI^NOGO WIHOWANNQ TA SPORTU W [KOLAH KRAÇN ãWROPI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 10 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆZI^NE WIHOWANNQs)E -- (NMETODIKA WIKLADANNQs -- (N[KOLQR)QÆs)E -- )Qã(NWROPAs)E; )Qã(NWROPAs)E; (NF)QÆZI^NE WIHOWANNQs)E; (N[KOLQR)QÆs)E