(NsU^ASNA PRAKTIKA POZA[K)QÆLXNOÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆ TA pOLX]Æ(B: (NPORÆWNQLXNIJ ANALÆZ (B/s)E - (NsAW^ENKO(B, (NnATAL)QÆQ(B,s)E (2017)
(NaWTOR STATT)QÆ [LQHOM PORÆWNQLXNOGO ANALÆZU POZA[KÆLXNOÇ OSWÆTI uKRAÇNI TA pOLX]Æ OHARAKTERIZOWUÃ OSNOWNÆ TIPI POZA[KÆLXNIH NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 13 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOZA[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NPOR)QÆWNQLXNIJ ANALÆZs)E; (NpOZA[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NPOR)QÆWNQLXNIJ ANALÆZs)E -- (NpOLX]As; (NPOZA[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E; (NpOLX]As; (NPOR)QÆWNQLXNIJ ANALÆZs)E