(NdO PROBLEMI NAUKOWOGO OBGRUNTUWANNQ FENOMENA OSOBISTOST)QÆ (B:s)E ((NPO^ATOK (BXX (NSTOL)QÆTTQ(B) /s)E - (NkRAWCOWA(B, (NtATXQNA(B,s (2017)
(NaWTOR STATT)QÆ ZAZNA^AÃ(B, (N]O METO@ DANOÇ STATTÆ Ã DOSLÆDVENNQ OSNOWNIH PÆDHODÆW DO WIW^ENNQ OSOBISTOSTÆ U WÆT^IZNQNÆJ PEDAGOGÆCÆ NA PO^ATKU (BXX (NST(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 18 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ WIHOWANNQs)E -- (NoSOBIST)QÆSTXs)E; (NFENOMEN OSOBISTOST)QÆs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NOSOBIST)QÆSNO ORÆÃNTOWANE WIHOWANNQs)E