(NwASILX sUHOMLINSXKIJ PRO GARMON)QÆ@ EMOCÆJNO(B-(NOBRAZNOGO TA LOGÆKO(B-(NROZUMOWOGO U WIHOWANNÆ DITINI (B/s)E - (NbARAN@K(B, )Qæ(NRINA(B,s)E (2017)
(NaWTOR STATT)QÆ ROZKRIWAÃ OSOBLIWOSTÆ PEDAGOGÆ^NOÇ SISTEMI w(B. (NsUHOMLINSXKOGO ]ODO POÃDNÆNNQ EMOCÆJNO(B-(NOBRAZNOGO TA LOGÆKO(B-(NROZUMOWOGO WIHOWANNQ DÆTEJ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 5 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsUHOMLINSXKIJ w(B. (No(B.s; (NwIDATN)QÆ PEDAGOGIs)E -- (NoSW)QÆTAs)E -- (NpERSONAL)QÆÇs)E; (NsUHOMLINSXKIJs; (NPERSONAL)QÆÇs)E; (NWIDATN)QÆ PEDAGOGIs)E; (NWIHOWANNQ DITINIs