(NsOC)QÆALXNIJ ROZWITOK OSOBISTOSTÆ W UMOWAH ÆNFORMACÆJNOGO SUSPÆLXSTWA (B/s)E - (NgALETA(B, (NqROSLAW(B,s (2017)
(NaWTOR STATT)QÆ ZAZNA^AÃ(B, (N]O U SU^ASNU EPOHU ÆNFORMACÆJNOGO WIBUHU J ÆNFORMACÆJNOÇ REWOL@CÆÇ L@DSTWO ZMU[ENE ZA OBMEVENNIJ ^AS PRISTOSUWATISQ DO NOWIH UMOW SWOGO BUTTQ(B. (NcE RÆZKO AKTUALÆZUÃ NEOBHÆDNÆSTX OBGOWORENNQ SAMOÇ PROBLEMI WZAÃMODÆÇ L@DINI Z ÆNFORMACÆJNIM SEREDOWI]EM(B, (NPROBLEMU SOCÆALÆZACÆÇÇ OSOBISTOSTÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 19 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNE WIHOWANNQs)E -- (NOSOBISTOST)QÆs)E; (NSOC)QÆALXNE WIHOWANNQs)E; (NOSOBISTOST)QÆs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNE SUSPÆLXSTWOs)E