(NsOC)QÆALXNA WÆDPOWÆDALXNÆSTX QK QKÆSNA HARAKTERISTIKA OSOBISTOSTÆ (B/s)E - (NrADUL(B, (NwALER)QÆJ(B,s)E (2017)
(NaWTOR STATT)QÆ ZAZNA^AÃ(B, (N]O SOCÆALXNA WÆDPOWÆDALXNÆSTX ZA SWOÃ@ STRUKTURO@ Ã SKLADNIM UTWORENNQM(B, (NMAÃ ÆNTEGRATIWNIJ HARAKTER(B, (NTÆSNIJ ZW(B'(NQZOK Z USÆMA QKOSTQMI OSOBISTOSTÆ(B, ÇÇ (NEMOCÆJNO(B-(NWOLXOWO@ J ÆNTELEKTUALXNO@ SFERAMI DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 16 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNE WIHOWANNQs)E -- (NOSOBISTOST)QÆs)E; (NSOC)QÆALXNA WÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NSOC)QÆALXNE WIHOWANNQs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E