(Nc)QÆNNÆSNÆ ORÆÃNTIRI AWTORSXKOÇ [KOLI o(B. (Na(B. (NzAHARENKA (B/s)E - (NsAW^ENKO(B, (NoLEKSANDRA(B,s (2017)
(NaWOR STATT)QÆ ZWERTAÃTXSQ DO PEDAGOGÆ^NOÇ SPAD[INI o(B. (Na(B. (NzAHARENKA(B, (NWIKLADAÃ ÆNTERPRITACÆÇ OSNOWNIH POLOVENX DUHOWNOGO WIHOWANNQ TO]O(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 8 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzAHARENKO o(B. (Na(B.s; (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NPERSONAL)QÆÇs)E; (NdUHOWNE WIHOWANNQs -- (NC)QÆNNOSTÆs)E; (NC)QÆNNÆSNI ORÆÃNTIRIs)E; (NAWTORSXK)QÆ [KOLIs)E; (NPERSONAL)QÆÇs)E; (NPEDAGOG)QÆKAs)E; (NDUHOWNE WIHOWANNQs