(Nmon PRAC@)QÃ NAD PLANOM ÆNTERNACÆONALÆZACÆÇ WI]OÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆs)E (2017)
(Nw STATT)QÆ ZAZNA^ENO(B, (N]O NE]ODAWNO WÆDBULASQ ZUSTRÆ^ mÆNÆSTRA OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNI lÆLÆÇ gRINEWI^ Z nADZWI^AJNIM Æ pOWNOWAVNIM pOSLOM dERVAWI kUWEJT W uKRAÇNÆ rA[IDOM hAMMADOM aLX(B-(NaDWANÆ(B. (Nu ROZMOWÆ J[LOSQ PRO TE(B, (N]O mon PRAC@Ã NAD PLANOM ÆNTERNACÆONALÆZACÆÇ WI]OÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NqK)QÆSTX OSWÆTIs)E -- (NWI]A OSW)QÆTAs)E; )QÆ(NNTERNACÆONALÆZACÆQ WI]OÇ OSWÆTIs)E; (NQK)QÆSTX OSWÆTIs)E; (NSP)QÆWPRACQs)E