(NoSNOWI PEDAGOG)QÆ^NOÇ TWOR^OSTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsISO)QÃWA(B, (NsWÆTLANA oLEKSANDRÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT SISTEMNIH DOSLÆDVENX OSWÆTIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOGÆ^NIJ ÆNSTITUT ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 1994)
(Nu P)QÆDRU^NIKU UZAGALXNENO BAGATORÆ^NIJ DOSWÆD WIKLADANNQ PEDAGOGÆ^NOÇ TWOR^OSTÆ W uKRAÇNÆ TA rESPUBLÆCÆ pOLX]A(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZDÆLUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆ^NA TWOR^ÆSTXs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NA TWOR^ÆSTXs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NÆ KONCEPCÆÇs)E; (NKREATIWN)QÆSTXs)E; (NOBDAROWAN)QÆSTXs)E; (NSP)QÆWTWOR^ÆSTXs)E; (ND)QÆAGNOSTIKAs)E