(NpEDAGOG)QÆ^NÆ DOSLÆDVENNQ (B:s)E (NMETODOLOG)QÆ^NÆ PORADI MOLODIM NAUKOWCQM (B/s)E - (NgON^ARENKO(B, (Ns(B. (Nu(B.,s; (NnI^KALO(B, (Nn(B. (Ng(B.,s; (NgUREWI^(B, (Nr(B. (Ns(B.,s; (NwASQNOWI^(B, (Ng(B. (Np(B.,s ((Nw)QÆNNICQ (B:s)E (Ndow w)QÆNNICQ(B,s)E, 2010)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ TEORETI^NÆ Æ PRAKTI^NÆ PITANNQ DOSLÆDNO(B-(NPO[UKOWOÇ TA EKSPERIMENTALXNOÇ ROBOTI W [KOLAH(B, (NPROFESÆJNO(B-(NTEHNÆ^NIH U^ILI]AH(B, (NWI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADAH TA ÆN[IH OSWÆTNÆH USTANOWAH(B, (NPO^INA@^I WÆD WIBORU PROBLEMI Æ TEMI DOSLÆDVENNQ(B, (NUTO^NENNQ WIHÆDNIH FAKTÆW Æ TEORETI^NIH POLOVENX DO APROBACÆÇ J LÆTERATURNOGO OFORMLENNQ ROBOTI(B. (NpOSÆBNIK ROZRAHOWANIJ NA DOKTORANTÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NMAGÆSTRÆW(B, (NPO[UKA^ÆW NAUKOWOGO STUPENQ DOKTORA Æ KANDIDATA PEDAGOGÆ^NIH NAUK(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NE DOSLÆDVENNQs)E; (NREZULXTATI DOSL)QÆDVENNQs)E; (NMETODI DOSL)QÆDVENNQs)E; (NPONQTTQ MATEMATI^NO)QÇ STATISTIKIs)E; (NWIM)QÆR@WANNQ W PEDAGOGÆCÆs)E