(NqRMAROK SU)QÃTI (B:s)E (NROMAN BEZ GEROQ (B/s (NkN(B. 1s - (NtEKKEREJ(B, (Nw)QÆLXQM mEJKPÆSs)E; (NtEKKEREJ(B, (Nw)QÆLXQM mEJKPÆSs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NdN)QÆPRO(B,s)E, 1979)
(NrOMAN KLASIKA ANGL)QÆJSXKOÇ LÆTERATURI w(B. (NtEKKEREQ (B(1811-1863) - (NGOSTRA SATIRA NA PARAZITI^NÆ WERSTWI BURVUAZNOGO SUSPÆLXSTWA(B, (NNA ÇHNÆJ SNOBÆZM Æ AMORALXNÆSTX(B.s)E
(NkOMENT(B.: (NS(B. 393-403s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NrOMANs