(NdEQK)QÆ ASPEKTI ÆNNOWACÆJNOGO ROZWITKU EKONOMÆ^NOGO LÆCE@ (B/s)E - (NvUGAN(B, (Nn(B.,s (2017)
(Nu STATT)QÆ ROZGLQNUTO OSNOWNÆ POLOVENNQ ÆNNOWACÆJNOGO ROZWITKU gORODI]ENSXKOGO EKONOMÆ^NOGO LÆCE@(B, (NROZKRITO PERSPEKTIWI WPROWADVENNQ ÆNNOWACÆJ W ORGANÆZACÆ@ PEDAGOGÆ^NOGO PROCESU(B. (NoHARAKTERIZOWANO KOMPONENTI MODELÆ ÆNNOWACÆJNOGO ROZWITKU LÆCE@ TA JOGO TRANSFORMACÆ@ W AKADEMÆ^NIJ LÆCEJ QK OSWÆTNÆJ LOKALXNIJ OSEREDOK GROMADI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 4 (NNAZWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzAGALXNOOSW)QÆTNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NL)QÆCEÇs)E -- (NEKONOM)QÆ^NIJ PROFÆLXs)E -- (NMODELX )QÆNNOWACÆJNOGO ROZWITKUs)E; (NEKONOM)QÆ^NIJ LÆCEJs)E; (NMODELX )QÆNNOWACÆJNOGO ROZWITKUs)E; (NkONCEPC)QÆQ nOWOÇ UKRAÇNSXKOÇ [KOLIs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNIJ ROZWITOKs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NDOSL)QÆDNO(B-(NEKSPERIMENTALXNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NPEDAGOG)QÆKA PARTNERSTWAs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNO(B-(NKOMUNÆKACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NNAW^ALXN)QÆ ZAKLADIs)E; (NSFERI WPROWADVENNQ )QÆNNOWACÆJs)E; (NOSW)QÆTNÆJ LOKALXNIJ OSEREDOKs)E