(Nsms DLQ WIHOWATEL)QÆW(B-(NMETODISTÆW (B/s)E - (NrOMAN@K(B, )Qæ.,s)E; (NbODNARUK(B, (Ns(B.s (2017)
(Nu STATT)QÆ JDETXSQ PRO STUDÆ@ METODI^NOGO SUPROWODU (B((Nsms(B), (NQK OSEREDOK KWALÆFÆKOWANOÇ METODI^NOÇ DOPOMOGI NA ETAPAH WHODVENNQ U PROFESÆ@ TA STANOWLENNQ FAHÆWCQ Æ WODNO^AS ODNÆÃÇ Z FORM PÆDWI]ENNQ PROFESÆJNOÇ KOMPETENTNOSTÆ PO^ATKÆWCQ(B. çÇ (NORGANÆZOWU@TX SPECÆALÆSTI NAUKOWO(B-(NMETODI^NOGO CENTRU NA BAZÆ DO[KÆLXNOGO ZAKLADU(B, (NU QKOMU SFORMOWANO NAJKRA]IJ DOSWÆD UPRAWLÆNSXKOÇ TA METODI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(NzM)QÆST(B: (NmETA TA ZAWDANNQ (B; (Nu^ASNIKI TA ZAPRO[ENÆ (B; (NrEÃSTRACÆQ U^ASNIKÆW (B; (NtEMI TA FORMAT ZUSTRÆ^EJ (B; (NoSNOWNÆ BLOKI TA METODI ROBOTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NMETODI^NA ROBOTAs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NDO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (NMETODI^NA ROBOTAs; (NSTUD)QÆQ METODI^NOGO SUPROWODUs)E; (NMETODI ROBOTIs