(NfORMUWANNQ KOMUN)QÆKATIWNO(B-(NMOWLENNÃWIH UMÆNX MOLOD[IH [KOLQRÆW NA UROKAH LÆTERATURNOGO ^ITANNQ (B/s)E - (NwA[ULENKO(B, (No(B.,s (2017)
(Nu STATT)QÆ ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO FORMUWANNQ J UDOSKONALENNQ KOMUNÆKATIWNO(B-(NMOWLENNÃWIH UMÆNX NA UROKAH LÆTERATURNOGO ^ITANNQ W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: 10 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E -- (NKOMUN)QÆKATIWNO(B-(NMOWLENNÃWÆ WMÆNNQs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NL)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E; (NKOMUN)QÆKATIWNO(B-(NMOWLENNÃWÆ WMÆNNQs)E; (NMOWLENN)QÃWA DÆQLXNÆSTXs)E; (NSPRIJMANNQ TEKSTUs; (ND)QÆALOGÆ^NE MOWLENNQs)E; (ND)QÆALOGÆ^NE SPÆLKUWANNQs)E; (NUSNE MONOLOG)QÆ^NE MOWLENNQs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs