(NrOZUM)QÆNNQ MOLOD[IMI [KOLQRAMI LÆTERATURNIH TWORÆW(B: (NSUTNÆSTX PROCESU Æ ZASOBI FORMUWANNQ (B/s)E - (NsAW^ENKO(B, (No(B.,s (2017)
(Nu STATT)QÆ OHARAKTERIZOWANO SUTNÆSTX POETAPNOGO UPRAWLÆNNQ ROZUMÆNNQ U^NQMI LÆTERATURNIH TEKSTÆW(B. (NrOZGLQNUTO OSNOWNÆ PRIJOMI(B, (NWIKORISTANNQ QKIH SPRIQÃ ROZUMÆNN@ TEKSTU MOLOD[IMI [KOLQRAMI(B. (NzAZNA^ENO(B, (N]O POWNOTA Æ GLIBINA ROZUMÆNNQ MOLOD[IMI [KOLQRAMI PRO^ITANOGO ZALEVITX WÆD RÆWNQ SFORMOWANOSTÆ NAWI^KI ^ITANNQ(B, (NWOLODÆNNQ ZAGALXNOPÆZNAWALXNIMI WMÆNNQMI(B, (NWRAHUWANNQ OSOBLIWOSTEJ TWORU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NMETODIKA WIKLADANNQs -- (NROZUM)QÆNNQ LÆTERATURNIH TWORÆWs)E -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NL)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E; (NNAW^ALXNE P)QÆZNANNQs)E; (NL)QÆTERATURNIJ TWÆRs)E; (NROZUM)QÆNNQ TEKSTUs)E; (N^ITACXKA KOMPETENC)QÆQs)E; (N^ITACXKA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NKOMUN)QÆKATIWNIJ PÆDHÆDs)E; (NKOGN)QÆTIWNIJ PÆDHÆDs)E; (NNAWI^KI ^ITANNQs; (NPO^ATKOWA [KOLAs