"(NkRASIW)QÆ SLOWA Æ KRASIWE DÆLO(B" :s)E ((NUROK L)QÆTERATURNOGO ^ITANNQ ZA TWORAMI wASILQ sUHOMLINSXKOGO(B, 3 (NKLAS(B) /s)E - (NmARTIN@K(B, (No(B.,s (2017)
(Nu STATT)QÆ PODANO ROZROBKU UROKU Z LÆTERATURNOGO ^ITANNQ DLQ U^NÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B. (NmETA QKOGO OZNAJOMITI U^NÆW Z BÆOGRAFÆÃ@ wASILQ sUHOMLINSXKOGO(B; (NDOPOMOGTI USWÆDOMITI OSNOWNU DUMKU TWORU(B, (NHARAKTERIZUWATI DÆJOWIH OSÆB(B, (NDAWATI OCÆNKU ÇHNÆM W^INKAM(B; (NWIHOWUWATI L@BOW DO BLIVNXOGO(B, (NBAVANNQ ROBITI DOBRÆ SPRAWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsUHOMLINSXKIJ w(B. (No(B.s; (Nl)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E -- (NUROKIs -- (NTWORI w(B. (NsUHOMLINSXKOGOs -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NL)QÆTERATURNE ^ITANNQs)E; (NMETODIKA WIKLADANNQs; (NUROKIs; (NTWOR^A SPAD]INAs; (NTWORI w(B. (NsUHOMLINSXKOGOs; (NDOBROs; (NDOBR)QÆ SPRAWIs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs; 3 (NKLASs