(NuROK UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI W (B2 (NKLASÆ (B/s)E - (NkARNAUHOWA(B, (Nt(B.,s (2017)
(Nu STATT)QÆ PODANO ROZROBKU UROKU(B-(NZAKRÆPLENNQ ZNANX Z UKRAÇNSXKOÇ MOWI NA TEMU(B: "(NuZAGALXNENNQ ZNANX U^NÆW ZA TEMO@ (B"(NkORÆNX SLOWA(B". (NsPÆLXNOKORENEWÆ (B((NSPORÆDNENÆ SLOWA(B)" (NDLQ U^NÆW PO^ATKOWOÇ [KOLI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NMETODIKA WIKLADANNQs -- (NUROKIs -- (NPO^ATKOWA [KOLAs; (NUKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NMETODIKA WIKLADANNQs; (NUROKIs; (NKOR)QÆNX SLOWAs)E; (NSPOR)QÆDNENÆ SLOWAs)E; (NSP)QÆLXNOKORENEWÆ SLOWAs)E; (NPO^ATKOWA [KOLAs; 2 (NKLASs