(NwELIKAQ oTE^ESTWENNAQ WOJNA(B,1941-1945. (NsOBYTIQ(B. (Nl@DI(B. (NdOKUMENTY (B:s (NKRATKIJ ISTORI^ESKIJ SPRAWO^NIK (B/s - (NrVE[EWSKOGO(B, (No(B. (Na(B.,s; (NvIGUNOW(B, (Ne(B. (Nk(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NpOLITIZDAT(B,s, 1990)
(Nw KNIGE OPISANA wELIKAQ oTE^ESTWENNAQ WOJNA(B, (NOT EE NA^ALA I DO KONCA(B. (NkNIGA SODERVIT W SEBE DOKUMENTY(B,(NBIOGRAFI^ESKIE SPRAWKI(B,(NFOTO(B,(NFOTO GEROEW(B, (NKARTY NASTUPLENII(B.s
(NbIBLIOGR(B. (NW KONCE ST(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NdRUGA sW)QÆTOWA wÆJNAs)E; (NW)QÆJNAs)E; (NHRON)QÆKAs)E; (NB)QÆOGRAFÆQs)E; (NDOW)QÆDNIKs)E