(NpO SLEDAM KONKISTADOROW (B/s - (NgULQEW(B, (NwALERIJ iWANOWI^(B,s; (NaLXPEROWI^(B, (Nm(B. (Ns(B.,s; (NaKADEMIQ NAUK (BC(Nssrs ((NmOSKWA (B:s (NnAUKA(B,s, 1976)
(Nw KNIGE DELAETSQ POPYTKA NA OSNOWE ANALIZA ISTO^NIKOW(B, (NKAK INDEJSKIH(B, (NTAK I ISPANSKIH(B, (NWYQSNITX PRI^INY BYSTROJ GIBELI NAIBOLEE RAZWITYH INDEJSKIH CIWILIZACIJ nOWOGO sWETA POD UDARAMI KONKISTADOROW(B.s
(NpRIME^(B.: (NS(B.145-158. - (NlIT(B.: (NS(B. 159s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (Ns{as; (NDAWN)QÆ CIWÆLÆZACÆÇs)E; (NACTEKIs; (NKONK)QÆSTADORIs)E; (NKOLON)QÆALXNE RABSTWOs)E; )QÆ(NNDÆANSXKA KULXTURAs)E; )QÆ(NSTORÆQ kONKÆSTIs)E