(NiSTORIQ wIZANTII (B:s (NOT ANTI^NOSTI K FEODALIZMU (B: (NU^EBNOE POSOBIE (B/s - (NkURBATOW(B, (NgEORGIJ lXWOWI^(B,s ((NmOSKWA (B:s (NwYS[AQ [KOLA(B,s, 1984)
(NoSWE]A@TSQ OSNOWNYE PROBLEMY PEREHODA OT ANTI^NOSTI K FEODALIZMU W wIZANTII(B, (NPOKAZANO SWOEOBRAZIE EGO GENEZISA I RAZWITIQ PO SRAWNENI@ S DRUGIMI STRANAMI(B.s
(NlIT(B.: (NS(B. 200-205. - (NsOKR(B.: (NS(B. 206.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (Nw)QÆZANTÆQs)E; (NSEREDNXOW)QÆ^NÆ DERVAWIs)E; (NW)QÆZANTÆJSXKE SEREDNXOWÆ^NE SUSPÆLXSTWOs)E; (NNARODVENNQ w)QÆZANTÆÇs)E; )QÆ(NKONOBOR^ESTWOs)E; (NEPOHA kOMN)QÆNOWs)E; (NP)QÆZNXWÆZANTÆJSXKIJ FEODALÆZMs)E