(NsW)QÆT dITINSTWA Æ kNIVNOSTÆ(B: (NDO (B50-(NRÆ^^Q nACÆONALXNOÇ BÆBLÆOTEKI uKRAÇNI DLQ DÆTEJ (B/s)E - (NmAR^ENKO(B, (Nn(B.,s (2017)
(N`W)QÆLEJNA STATTQ PRISWQ^ENA DO (B50-(NRÆ^^Q nACÆONALXNOÇ BÆBLÆOTEKI uKRAÇNI DLQ DÆTEJ(B. (NcE NE PROSTO USTANOWA(B, (NA TAKI SPRAWVNÆJ VIWIJ Æ POSTÆJNO ZMÆNNIJ SWÆT dITINSTWA Æ kNIVNOSTÆ (B!s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOTE^NA SPRAWAs)E -- (NnAC)QÆONALXNA BÆBLÆOTEKA uKRAÇNI DLQ DÆTEJs)E; (NB)QÆBLÆOTE^NA SPRAWAs)E; (NnAC)QÆONALXNA BÆBLÆOTEKA uKRAÇNI DLQ DÆTEJs)E; (N@W)QÆLEJ BÆBLÆOTEKIs)E; (NNAUKOWO(B-(NDOSL)QÆDNICXKA DÆQLXNÆSTXs)E; (N^ITACXK)QÆ OB(B'Ã(NDNANNQs)E; (NPOPULQRIZAC)QÆQ ^ITANNQs)E; (NDITQ^E ^ITANNQs